Hakkımızda

sertbay law office

Sertbay Hukuk Bürosu, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile uluslararası alanda faaliyet gösteren ve aynı zamanda genç ve dinamik kadroya sahip bir hukuk bürosudur. Müvekkillerine hukukun birçok alanında danışmanlık ve dava takibi hizmetleri vermektedir. Hukuk büromuz, dünyanın en saygın fakültelerinden İngiltere'de mezun olarak akademik başarı göstermiş profesyonel avukatlardan oluşmaktadır.

Sertbay Hukuk Bürosu olarak sürekli genişleyen müşteri portfoyümüzden gelen artan talebe cevap verebilmek amacıyla Kuzey Kıbrıs'ın her yerinde hukuki temsilcilik hizmeti vermekteyiz. Şu anda Sertbay Hukuk Bürosu olarak Güney Kıbrıs, Türkiye, Yunanistan ve İngiltere'de 3 avukat & hukuk danışmanı, 2 destek personeli ve çok sayıda hukuk ortağından oluşan bir ekiple faaliyet göstermekteyiz.

Tüm hukuk danışmanlarımız hem Türkçe hem de İngilizce bilmektedir. Ayrıca kıdemli kurucu üyemiz Burcu Sertbay, Modern Yunanca'yı iyi derecede bilmektedir. Büromuzda Rusça, Almanca, Fransızca ve Arapça gibi diğer diller de deneyimli tercümanlar aracılığıyla konuşulmaktadır.

Sertbay Hukuk Bürosu olarak tek misyonumuz, müvekkillerimizle gerçek anlamda ilgilenmek, hedeflerini anlamak ve sonuç/başarı odaklı avukatlardan oluşan ekibimizle beklentilerini karşılamak veya aşmak olacaktır.

Misyonumuz

Sertbay Hukuk Bürosu olarak, hukuka, ahlaka ve meslek onuruna uygun, insan haklarına saygılı, ihtiyaca yönelik ve çözüm odaklı çalışmayı ilke edinip, bu ilke doğrultusunda büromuz, müvekkillerimizin hukuki ihtiyaçlarını evrensel hukuk normlarına uygun, güvenilir ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturmayı amaçlamaktadır.

Vizyonumuz

Hukukçu kadromuzun geliştirdiği yaratıcı hukuki çözümlerle müvekkillerimizin sorunlarını bugünden öngörmek, oluşmasını önlemek, en kısa zamanda kalıcı ve etkili çözümler geliştirmek, devam eden hukuki süreçlerin takibini ise günlük olarak gerçekleştirerek en iyi şekilde sonuca ulaşmaktır.

Değerlerimiz

  • Avukatlık mesleğinin onuru ve temel ilkeleri

  • Müvekkil Memnuniyeti

  • Samimi Yaklaşım

  • Etkili İletişim

  • Kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı

whatsapp buttonviber button

Kıbrıs Hukuk Bürosu

Taşınmaz Mal Komisyonu

Kuzey Kıbrıs Hukuk

Kuzey Kıbrıs Avukatı

Kuzey Kıbrıs Avukatı

Kıbrıs Avukat, Hukuk Bürosu

Kuzey Kıbrıs Avukatı

Kuzey Kıbrıs Tapu İşlemleri

  1. Kuzey Kıbrıs Mülkiyeti
  2. Kuzey Kıbrıs Fikri Mülkiyeti
  3. Kuzey Kıbrıs Hukuk Bürosu
  4. Kuzey Kıbrıs Hukuk Danışmanlığı